Latest News !

Hier vind je de laatste nieuwtjes / aankondigingen vanuit Let Me Help!

Schooljaar 2021-2022 is begonnen en dat geldt ook voor de bijlessen en examentraining van Let Me Help! En hoe! Er hebben zich zoveel leerlingen aangemeld, dat ik tot medio november zo goed als ‘vol’ zit wat individuele lessen betreft. Voor een examentraining (bijv. HAVO 5) of voor ‘noodgevallen’ is er mogelijk nog wat ruimte te creëren.

Vul voor overleg of informatie het contactformulier op deze website in, bel of app me (06-81562569) of stuur me een berichtje via mijn emailadres:

info@let-me-help.nl

Wil je je alvast aanmelden voor bijlessen in één of meerdere vaardigheden (alle leerjaren, alle schooltypes) of voor examentraining (lessen leesvaardigheid / tekstverklaring) m.i.v. medio november of wil je hierover overleggen, ‘let me know (and let me help)’! Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend.

Gebruik het inschrijfformulier op deze website om je aan te melden.

Ik wens je een fijn en succesvol schooljaar toe & ‘good luck’!