Latest News !

Hier vind je de laatste nieuwtjes / aankondigingen vanuit Let Me Help!

Schooljaar 2021-2022 is in volle gang en er wordt, zowel op school als tijdens de bijlessen en examentraining van ‘Let Me Help!’, hard gewerkt aan alle vaardigheden die d.m.v. toetsen en PTA’s worden getoetst. De samenwerking tussen leerlingen, ouders en ‘Let Me Help!’ is top!

Het is momenteel erg druk bij ‘Let Me Help!’ Wil je na de kerstvakantie graag wat ondersteuning (één of meerdere vaardigheden, alle leerjaren en alle schooltypes) via ‘Let Me Help!’, meld je dan in december of begin januari al aan. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Vul voor overleg of informatie het contactformulier op deze website in, bel of app me (06-81562569) of stuur me een berichtje via mijn emailadres:

info@let-me-help.nl

Wil je alvast nader kennismaken met de docent, lees dan een interview met haar via onderstaande link

wijkblad-7-2021.pdf (wijkbladoverhoven.nl)

Veel succes met de aankomende toetsen van december! ‘Good luck! Go for it!’