Latest News !

Hier vind je de laatste aankondigingen vanuit Let Me Help!

‘Let Me Help!’ biedt Examentraining/Bijles Engels en Wiskunde (vmbo/havo/vwo/mbo) aan voor leerlingen in Sittard-Geleen en daarbuiten.

‘Daarbuiten’ is een ruim begrip! Tot nu toe begeleidt (en begeleidde) ‘Let Me Help!’ leerlingen van scholen in Sittard, Geleen, Hoensbroek, Landgraaf, Echt, Eindhoven en Den Haag. De begeleiding van de leerling in Den Haag gebeurt uiteraard op afstand, via MS Teams! Dat is pas maatwerk! Laat dat nou precies de kracht zijn van ‘Let Me Help!’

‘Let Me Help!’ werkt, indien gewenst, ook gedurende de schoolvakanties, denk bijvoorbeeld aan examentraining in de meivakantie. Nog verstandiger is het om iets eerder met de examentraining te beginnen, zodat in de meivakantie slechts de puntjes op de i hoeven te worden gezet. Overleg hierover op tijd met ‘Let Me Help!’

Om rekening mee te houden: In de meivakantie worden er wel lessen Engels gegeven, maar in week 21 en 22 niet!

‘Let Me Help!’ bemiddelt ook voor bijles in andere schoolvakken.

Wil je alvast nader kennismaken met de eigenaar (en docent Engels) van ‘Let Me Help!’, lees dan een interview (van november 2021) met haar via onderstaande link.

wijkblad-7-2021.pdf (wijkbladoverhoven.nl)