Latest News !

Hier vind je de laatste aankondigingen vanuit Let Me Help!

Schooljaar 2022-2023 staat voor de deur; een jaar met nieuwe kansen en uitdagingen en soms een te nemen hobbeltje.

Wil je volgend schooljaar graag wat ondersteuning krijgen bij het nemen van ‘een Engels hobbeltje’, meld je dan op tijd aan bij ‘Let Me Help!’ Begeleiding is mogelijk bij één of meerdere vaardigheden, alle leerjaren en alle schooltypes (vmbo, havo, vwo). Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Bijlessen of examentraining kunnen al in augustus van start gaan. Houd er rekening mee dat ‘Let Me Help!’ gesloten is van dinsdag 27 september t/m dinsdag 11 oktober (en dan slechts via What’sApp te bereiken). Weet je nu al bij welke vaardigheid je ondersteuning nodig hebt, bijv. leesvaardigheid, dan is dit een goede reden om al in augustus of begin september te starten met bijles of examentraining. ‘Let Me Help!’ is gedurende de hele maand augustus geopend.

Vul voor overleg of informatie het contactformulier op deze website in, bel of app me (06-81562569) of stuur me een berichtje via mijn emailadres:

info@let-me-help.nl

Wil je alvast nader kennismaken met de docent, lees dan een interview met haar via onderstaande link

wijkblad-7-2021.pdf (wijkbladoverhoven.nl)